Salg af hønsehuse

Jeg bygger de fleste af modellerne selv på mit hønsehusværksted. Jeg bruger kvalitetsmaterialer, så du får et hus, der kan holde i mange år. Det er kun mig på værkstedet, så man kan være sikker på, at tingene er i orden. Udover de hønsehuse jeg selv producerer, kommer der også nogle modeller fra udlandet. De er typisk billigere og man får meget for pengene – men er lavere i kvaliteten. De udenlandske hønsehuse er dog stadig en fornuftig og billig måde at komme i gang på. Så Hønsebyen byder på salg af hønsehuse i forskellige kvaliteter og priser, så der er noget for enhver smag.

Du kan se alle modellerne under startpakker. Hvis du ikke ønsker startpakken med – men kun hønsehuset, skal du trække 750 kr. fra den oplyste pris.

GÅ TIL STARTPAKKER HER

Salg af hønsehuse

Jeg bygger de fleste af modellerne på mit hønsehusværksted. Her bliver der kælet for detaljen, og de rigtige materialer bliver brugt, for at opnå en lang holdbarhed. Der er ingen ansatte her – jeg bygger det hele selv, så du er sikker på, at jeg kan stå 100 % indenfor kvaliteten.

Jeg har bygget mange hundrede hønsehuse siden 2012 og har derfor meget erfaring i netop fremstilling af hønsehuse. 

Hvis du har specialønsker, så har jeg mulighed for at customize dit hønseanlæg, så det bliver præcist som du ønsker det. 

LÆS OGSÅ: Alt om hønsegårde 


 

Hønsehus på pæl

Jeg har et meget bredt udvalg af hønsehuse til salg. Du kan finde et hus, som passer lige til Jeres have. 

Modellen på billedet er et lille hønsehus – bygget på en pæl. Her kan hønsene sove trygt for rovdyr om natten. Hønsehuset kan leveres alene eller med tilhørende hønsegård.

Se mange flere spændende modeller under Startpakker.

LÆS OGSÅ: Alt om hønsehuse